EV-specialist

EV-specialist

Uw elektrische auto specialist in Zutphen

Bent u op zoek naar een betrouwbare EV-specialist voor het onderhoud en de reparatie van uw elektrische voertuig? Graag verwelkomen wij u bij onze vestiging in Zutphen! Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft. Bij AutoFirst Schoolderman beschikken wij over de expertise die nodig is om uw hybride of elektrische auto in topconditie te houden. Daarbij zorgen wij ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van elektrisch rijden.


Onderhoud en reparatie van elektrische auto’s

Het onderhouden en repareren van een hybride of elektrische auto gaat anders in zijn werking dan bij een benzine- of dieselmotor. De elektrische aangedreven auto’s beschikken bijvoorbeeld niet over bougies, zoals bij een interne verbrandingsmotor wel het geval is. Het onderhoud draait bij elektrische auto’s vooral om de accu, de omvormer en de ingebouwde lader. Ook hebben zij andere remmen en banden nodig, die speciaal ontworpen zijn voor zwaardere belasting.

Het vereist dus andere gespecialiseerde kennis en technieken en daarom is het belangrijk om uw onderhoud bij een specialist uit te voeren. Dat kan uitstekend bij ons autobedrijf door contact op te nemen voor advies of een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar!


Onze ervaren monteurs staan voor u klaar

Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs continu getraind worden in het werken aan hybride en elektrische auto’s. Daarom hebben wij monteurs in dienst die volledig gespecialiseerd zijn in het onderhoud en de reparatie hiervan. Wij zijn ook NEN9140 gecertificeerd, wat betekent dat wij veilig werken met elektrische voertuigen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van snelle en hoogwaardige service. De werkplaats beschikt over moderne apparatuur waarmee problemen en storingen uitgelezen kunnen worden. Maar ook voor regulier onderhoud is het belangrijk deze kennis en apparatuur in huis te hebben. Zo kunnen wij storingen voor zijn en zorgen dat u mobiel blijft.

Bij onderhoudswerkzaamheden brengen wij de auto compleet in kaart. Wij lezen uw auto uit en controleren deze in de werkplaats. Aan de hand daarvan brengen wij u op de hoogte van de werkzaamheden en kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.


Ga naar de EV-specialist AutoFirst Schoolderman

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of om advies te vragen van een van onze medewerkers. Het inplannen van een afspraak kan ook gemakkelijk via onze online planner. Wij helpen u graag verder op weg!