EV & Hybride specialist

EV & Hybride specialist

Heeft u vragen voor ons?

Neem contact met ons op

Onderhoud voor Elektrische en Hybride Auto's bij AutoFirst Autobedrijf Schoolderman

Wilt u advies over hybride of elektrische voertuigen? Dat kan bij AutoFirst Autobedrijf Schoolderman! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrische voertuigen: Moobi. AutoFirst Autobedrijf Schoolderman onderscheidt zich, in samenwerking met Moobi, in de markt door het aanbieden van een compleet dienstenpakket voor elektrische en hybride voertuigen. Deze samenwerking stelt ons in staat om aan alle wensen en behoeften van onze klanten te voldoen, van onderhoud en reparatie tot aan gespecialiseerde APK-keuringen voor elektrische en hybride auto's.

Bij AutoFirst Autobedrijf Schoolderman combineren we onze passie voor auto's met de laatste technologieën om uw elektrische of hybride auto in topconditie te houden. Dankzij onze samenwerking met Moobi, de experts in elektrische mobiliteitsoplossingen, tillen we onze service naar een hoger niveau. Dit betekent dat we u niet alleen geweldig onderhoud bieden, maar ook de beste laadoplossingen voor jouw auto.

Experts in onderhoud

Onze technici zijn niet zomaar technici. Door samen te werken met Moobi, hebben ze trainingen gevolgd speciaal gericht op elektrische en hybride voertuigen. Ze weten precies hoe jouw auto werkt en hoe ze deze moeten onderhouden, zodat jij veilig en efficiënt kunt blijven rijden.

Laadoplossingen voor jou

Het opladen van je auto moet makkelijk en snel kunnen. Met Moobi’s expertise bieden we je de nieuwste laadstations voor thuis of adviseren we je over de beste openbare laadopties. Zo zorgen we ervoor dat je altijd en overal je auto kunt opladen, zonder gedoe.

Waarom kiezen voor AutoFirst Autobedrijf Schoolderman?

  • Expertise: Onze technici kunnen uw elektrische of hybride auto van binnen en van buiten
  • Moderne laadoplossingen: Via AutoFirst Autobedrijf Schoolderman kunt u de perfecte laadoplossing krijgen. Speciaal aangepast aan uw situatie.
    De laadoplossing kunt u aanvragen via: https://www.moobi.eu/nl/servicepunten/autofirst-schoolderman 
  • Duurzaamheid: Samen werken we aan een groenere toekomst
  • Duidelijkheid: Bij AutoFirst Autobedrijf Schoolderman vertellen we u precies wat we doen en waarom. Geen gedoe,Goed geregeld!

Bij AutoFirst Autobedrijf Schoolderman, versterkt door Moobi, zorgen we ervoor dat uw elektrische of hybride auto altijd klaar is voor de weg. Of u nu onderhoud nodig heeft of op zoek bent naar de beste manier om uw auto op te laden, wij staan voor u klaar. Stap vandaag nog binnen en ervaar zelf hoe makkelijk en zorgeloos rijden kan zijn, met de juiste zorg en de beste technologie.